over ons

Welkom bij Yagmur Avci Hair & Beauty Salon. Mijn naam is Yagmur en samen met mijn zoon Furkan runnen wij dit familiebedrijf. Voorlopig werken wij nog samen, in de toekomst zal mijn zoon het bedrijf overnemen.

Voor mij was het altijd een droom om samen met mijn kinderen in deze branche te kunnen werken. Door mee te kijken en zelf te proberen heeft mijn zoon uiteindelijk, net als ik, benodigde diploma’s en certificaten behaald. We weten dus goed wat we doen en zijn, al zeg ik het zelf, goed in ons vak. Ik haal er enorm veel plezier uit om zo elke dag mijn zoon samen te kunnen werken. We zijn een goed team en ik vind het tof om te zien wat wij samen elke dag weer kunnen doen. We zitten vaak op 1 lijn en vullen elkaar aan waar nodig. Ook onze klanten merken dit! Regelmatig ontvangen wij complimenten over onze goede samenwerking. Dit vinden wij natuurlijk hartstikke leuk om te horen.

Bij Yagmur Avci Hair & Beauty zijn we creatief en denken we mee met de klant. Hierin zullen we altijd eerlijk zijn en staat de wens van de klant natuurlijk centraal. Dat de service die wij bieden goed bevalt, is terug te zien in onze vaste klantenkring. Zelfs de bekendste artiesten of voetballers komen regelmatig bij ons over de vloer, en tonen hun waardering.

Naast mijn werk in de salon ben ik een bekend televisie persoon geweest op de Turkse televisie. Ook heb ik 3 jaar lang meegedaan met verschillende programma’s en schreef ik voor Turkse tijdschriften. Hier in Nederland heb ik eigen hits met clips op YouTube en Spotify staan en ben ik erg actief op social media. Neem gerust een kijkje!

Ik hoop je snel met open armen te ontvangen in mijn salon!

Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op of boek gelijk een afspraak via onderstaande knop.