Cursussen

Wij starten weer met geven van verschillende soorten cursussen. Na het volgen van een van onze cursussen ontvang je een certificaat op het einde van de dag. Je hoeft daarvoor geen examen te maken. Wij leren je alles wat je moet weten. Zorg daarom voor een model waar je lekker rustig op kan oefenen.

Wie zijn wij en wat doen wij?

Ik ben een erkend leerbedrijf door SBB en lid van Anko Yagmur Avci Hair & Beauty. Wij geven dagelijks cursussen waarbij je een officieel certificaat behaald.

Prijzen cursussen zonder en met Starterpakket (dag opleiding +/- 5 uurtjes).

Basis Hairstylist of Allround Hairstylist cursussen zijn ook mogelijk door snelle lessen (20 tot 40) waarbij je ook een certificaat ontvangt. Wij hebben op 3 dagen groepslessen die ook ’s avond mogelijk zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag. In overleg zijn ook 1 op 1 lessen zijn mogelijk.

Hairstylist cursussen

25 lessen basis Hairstylist: De opleiding Hairstylist Basis bij Yagmur Avci Hair & Beauty bestaat uit 25 lessen. Je kunt kiezen uit de volgende lesdagen en tijden, daarnaast kun je het gehele jaar instromen wanneer je wilt!

Elke maandag t/m vrijdag:
Ochtend: 09:30 tot 12:30 uur
Middag: 13:00 tot 16:00 uur
Avond: 18.30 tot 21.30 uur (met uitzondering van vrijdagavond)

Je kiest zelf hoeveel lessen per dag/week je volgt. Op je eerste lesdag maken we samen een planning gebaseerd op jouw voorkeurstijden.

Veel praktijkles:
Geen lange theorielessen maar bijna 100% praktijklessen. In onze schoolsalon ga je al snel starten met het behandelen van klanten. Wij zijn van mening dat de beste manier op het kappersvak echt te leren is door zoveel mogelijk praktijkervaring en salonervaring op te doen.

Versneld de opleiding volgen:
Je kunt deze opleiding ook versneld volgen door meerdere lessen per week les te volgen. Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de opleiding. We hanteren geen vaste startmomenten, je hoeft dus niet te wachten en je kunt altijd direct starten!

Persoonsgerichte aanpak:
Onze aanpak is persoonsgericht, dat wil zeggen dat je op je eigen niveau en tempo gaat leren en werken. De reden dat wij zo te werk gaan is omdat we mensen niet willen dwingen om een vast lesprogramma klassikaal af te werken. De een gaat immers sneller dan de ander. Natuurlijk behandelen we alle onderdelen die bij jouw opleiding horen, maar de een wil zich graag meer verdiepen in bv: het herenvak en de ander juist weer meer op knip- en kleurtechnieken. We leiden je dus op tot een professional maar we houden rekening met jouw ambities en wensen.

Kom langs!

Kosten:

✓  Inbegrepen bij de materialenkosten zijn de kosten van alle producten en aanvullende materialen die je nodig hebt voor je opleiding en modeltrainingen. (Denk aan: verf, blondering, spoeling, verzorgingsproducten, stylingsproducten, handdoeken, folie, handschoenen, etc). Je komt dus nooit voor onverwachte extra kosten te staan. Bij andere opleiders komen deze kosten er nog bij, dit kan oplopen tot het bijbetalen van duizenden extra euro’s.
✓ Je kunt zonder extra kosten betalen in 1,3 of 5 termijnen. 

Je ontvangt op je eerste lesdag jouw uitgebreide materialenpakket inclusief een professionele materialen, deze materialen zijn dan jouw eigendom.

Je kunt gespreid betalen in 1,2,4 en 8 termijnen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Je kunt deze optie aanvinken op je inschrijfformulier.

Je krijgt je Certificaat na de afloop

Wat kost het? 

Heeft u vragen over onze prijzen? Neem dan contact op!
Als u een afspraak wilt boeken kan dat via onze online agenda.

VRAAG HIER UW AFSPRAAK AAN

Let op: Het is momenteel erg druk. Een afspraak maken voor dezelfde dag of week is niet mogelijk. Doe daarom pas een voorstel voor de eerstvolgende week.

Contactgegevens
Adresgegevens
Soort behandeling
Voucher code
Kies hier uw tijd en datum.


✔ Het is momenteel heel druk. Dezelfde week een afspraak maken gaat niet (ookal zijn de tijden en data wel beschikbaar). Kies daarom een datum en tijd voor de week erna.


✔ Let op onze openingstijden bij het kiezen van een datum en tijd (di t/m vrij van 9 - 18, za 9 - 15, zo & ma gesloten).


✔ LET OP: u kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen. Wanneer dit niet gebeurt brengen wij een bedrag van €25,- in rekening